הוראות הכנה
1. בקערה גדולה מערבלים חמאה מומסת, סוכר חום וסוכר לבן. מערבלים עד לקבלת מרקם קרמי, בערך 2 דקות.
2. מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומערבלי עד לאיחודם.
בקערה נפרדת מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
4. מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה. 1/2 כמות בכל פעם, מערבבים עד לאיחוד.
5. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס.
6. בשלב זה אם הבצק רך מדי, מכסים ומכניסים למקרר ל -20 דקות.
7. מחממים תנור ל175 מעלות. מרפדים שני מגשי אפייה בנייר אפייה.
8. יוצרים כדורים. מניחים על תבנית האפייה ומשאירים רווח של לפחות 7.5 ס"מ בין העוגיות.
9. מכניסים למקרר למשך 30-40 דקות.
10. אופים 10-12 דקות, או עד הזהבה קלה.
11. מניחים להתקרר לפני ההגשה.
אשמח לקבל מתכונים ועדכונים תודה😊
הגבהי, אוהבת את המתכונים שלך. משתמשת בהם הרבה. אפשר להמיר את החמאה לשמן בשביל גרסה פרווה? אם לא יש לך מתכון דומה פרווה?
הגבנשמח למענה!!
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר