הוראות הכנה
1. קוצצים גס את הבצל, תפוחי אדמה, סלרי ושום. מפרקים את הברוקולי לפרחים, מנקים את הגבעולים וקוצצים גס.
2. מחממים שמן זית בסיר גדול מעל אש בינונית. מוסיפים בצל קצוץ, סלרי ושום. מטגנים כ5 דקות, עד להזהבה קלה. מוסיפים גבעולי ברוקולי קצוצים, תפוחי אדמה ואת פרחי הברוקולי.
3. מוזגים ציר ירקות לכיסוי מלא של הירקות. מבייאים לרתיחה, מורידים את האש, מכסים ומבשלים עד לריכוך מלא של כל הירקות כ30 דקות.
4. מורידים מהאש, בעזרת בלנדר מוט, טוחנים את המרק עד לקבלת מרק חלק ללא גושים. מוסיפים שמנת ומערבבים.
5. מחזירים לאש נמוכה, בודקים תיבול אם יש צורך מתקנים תיבול. מבשלים 5-10 דקות נוספות.
האימייל שלך לא יוצג באתר