כדורי פירה מטוגנים ממולאים בגבינה

כדורי פירה מטוגנים ממולאים בגבינה

28/11/2021
3 כוכבים (2 הצבעות)
...
כדורי פירה מטוגנים ממולאים בגבינה - קרוקט (כדורי תפוחי אדמה) קריספיים מבחוץ, רכים מבפנים, עם גבינת ג'דר מותכת בפנים. אם אתם מחפשים מנת פתיחה או נשנוש שליל אז אתם צריכים לנסות את המתכון הזה. כדורי תפוחי האדמה המטוגנים הללו קלים להכנה ומעולים לאירוח.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
אמריקאי
מצרכים

    • 3 תפוחי אדמה גדולים
    • 2 ביצים
    • 1/4 צרור פטרוזיליה
    • 1 כפית מלח
    • 1 כפית אבקת שום
    • 1/2 כפית פלפל שחור
    • 1 כפית פפריקה
    • גבינת צ'דר, קוביות
     

    לציפוי:

    • 1/2 כוס (70 גרם) קמח
    • 2 ביצים
    • מלח
    • 1 כוס (125 גרם) פירורי לחם
    • שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. אל סיר גדול מלא במים מוסיפים כפית מלח. מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
 
2. מקפלים את תפוחי האדמה, מועכים ונותנים להתקרר מעט.
 
3. אל תפוחי האדמה המעוכים מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום, פטרוזיליה קצוצה וביצים. מערבבים היטב ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
 
4. מכינים 3 קערות: קערה אחת עם קמח, קערה שניה עם ביתים טרופות+מלח, קערה שלישית עם פירורי לחם.
 
5. לוקחים ככף מתערובת תפוחי האדמה, משטחים על גבי כף היד, מניחים קוביית גבינת צ'דר במרכז ומגלגלים לצורת כדור.
 
6. מכסים את הכדור בקמח, אחר כך טובלים בביצה ולבסוף מכסים בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
 
7. מחממים את השמן ל80 מעלות. מטגנים את הכדורים בקבוצות קטנות במשך 2-3 דקות או עד שהופכים לזהובים ופריכים.
 
8. מעבירים למגבת נייר על מנת לסנן את השמן מהכדורים. מגישים חם.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות