הוראות הכנה
1. אל סיר גדול מלא במים מוסיפים כפית מלח. מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
2. מקפלים את תפוחי האדמה, מועכים ונותנים להתקרר מעט.
3. אל תפוחי האדמה המעוכים מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום, פטרוזיליה קצוצה וביצים. מערבבים היטב ומעבירים למקרר למשך 30 דקות.
4. מכינים 3 קערות: קערה אחת עם קמח, קערה שניה עם ביתים טרופות+מלח, קערה שלישית עם פירורי לחם.
5. לוקחים ככף מתערובת תפוחי האדמה, משטחים על גבי כף היד, מניחים קוביית גבינת צ'דר במרכז ומגלגלים לצורת כדור.
6. מכסים את הכדור בקמח, אחר כך טובלים בביצה ולבסוף מכסים בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
7. מחממים את השמן ל80 מעלות. מטגנים את הכדורים בקבוצות קטנות במשך 2-3 דקות או עד שהופכים לזהובים ופריכים.
8. מעבירים למגבת נייר על מנת לסנן את השמן מהכדורים. מגישים חם.
האימייל שלך לא יוצג באתר