הוראות הכנה
1. מחממים את התנור ל160°.
2. במעבד מזון או בשקית מרסקים את הביסקוויטים לכדי פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לאיחוד. משטחים את התערבות על גבי תבנית אפיה בגודל 25X20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה. אופים במשך 7-10 דקות, עד להזהבה קלה. מניחים בצד בזמן שמכינים את המילוי.
3. בקערה גדולה מערבלים גבינת שמנת וסוכר ביחד עד לאיחוד. מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, תמצית וניל וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, טורפים עד לאיחוד לפני הוספת הביצה הבאה.
4. יוצקים את הבלילה מעל הקלתית. אופים במשך 35-40 דקות. נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מעבירים לצינון במקרר ל4 שעות לפחות.
5. מחלצים את העוגה מהתבנית, חותכים את הקצוות (בשביל לקבל מראה אסתטי יותר), חותכים לריבועים את העוגה.
6. לפני ההגשה מפזרים כ1/2 סוכר מעל כל ריבוע ומקרמלים את הסכור בעזרת מבער. נותנים לעמוד כ5 דקות לפני ההגשה.
האימייל שלך לא יוצג באתר