הוראות הכנה
דייסת שיבולת שואל תפוח וקינמון:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים תפוח מגורד, קינמון וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש, מוסיפים סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מעליו מפזרים תפוח פרוס ומעט קינמון.
דייסת שיבולת שואל אוכמניות:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אוכמניות וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש, מוסיפים גרידת לימון, סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעעל אוכמניות, אגוזי מלך וגרידת לימון.
דייסת שיבולת שואל מאצ'ה:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אבקת מאצ'ה וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש מוסיפים סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעל פירות טריים, שקדים פרוסים ומגישים.
דייסת שיבולת שועל מוקה:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אבקת קקאו וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב והקפה.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש מוסיפים תמצית וניל, סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעל פרוסות בננה או כל פרי טרי אחר, ומפזרים שבבי שוקולד.
האימייל שלך לא יוצג באתר