דייסת שיבולת שועל עם תרד | ארוחת בוקר בריאה ומזינה

דייסת שיבולת שועל עם תרד | ארוחת בוקר בריאה ומזינה

2/12/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
דייסת שיבולת שועל עם תרד - אורחת בוקר בריאה ומזינה שמתאימה במיוחד לימי החורף הקרים. מקדישים כ15 דקות עבודה ומקבלים ארוחת בוקר שתשאיר אתכם חזקים במהלך כל היום.
רמת קושי
קל
מנות
2
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 1-2 כפות שמן זית
    • 1 בצל קטן, קצוץ
    • 60 גרם עליי בייבי תרד
    • 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל
    • 2 כוסות (480 מ"ל) ציר ירקות או מים
    • קורט מלח

הוראות הכנה

1. בסיר קטן/בינוני מחממים שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים על גבי להבה נמוכה עד להזהבה קלה, כ5-6 דקות. מוסיפים את התרד ומבשלים כ2 דקות.
 
2. מוסיפים שיבולת שועל, מלח וציר ירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ10 דקות, עד להסמכה לדרגה הרצויה.
 
3. מעבירים לקערה ונהנים מארוחת בוקר בריאה ומזינה.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות