ביצים ממולאות | מתכון קליל וטעים
7/12/2021
5 כוכבים
(1 הצבעות)
...
מתכון לביצים ממולאות קלאסיות. מתאבן קליל וטעים שכל אחד יכול להכין. מנה פרווה וללא גלוטן שמתאימה גם לפסח, לשבתות וכל אירוע.
מצרכים
- 6 ביצים גדולות
- 1/4 כוס (60 גרם) מיונז
- 1 כפית חרדל
- 1 כפית חומץ
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
- פפריקה לקישוט
- עירית לקישוט
הוראות הכנה
1. מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת. מכסים את ביצים במים ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מכסים את הסיר ונותנים לעמוד במשך 12 שעות.
2. מעבירים את הביצים לקערת מי קרח ונותנים להתקרר. מקלפים את הקליפה בעדינות מבלי לפפרק את הביצים.
3. חותכים את הביצים לחצי לאורך. מוציאים את החלמונים ומעבירים לקערה.
4. בעזרת מזלג מועכים את החלמונים. מוסיפים מיונז, חרדל, חומץ, מלח ופלפל. מערבבים עד שמקבלים תערובת חלקה ככל הניתן. בודקים את התיבול ומתקנים אם יש צורך.
5. מעבירים את המילוי לשק זילוף ומזלפים אל תוך החלבונים החצויים. מניחים על גבי צלחת הגשה ומקשטים בפפריקה ועירית.
האימייל שלך לא יוצג באתר