מאפינס שוקולד במילוי נוטלה
29/11/2021
1 כוכבים
(1 הצבעות)
...
מתכון למאפינס שוקולד במילוי נוטלה. קינוח מושלם בטעמים שכולם אוהבים.
מצרכים
- ¾1 כוסות (250 גרם) קמח
- 1/3 כוס (40 גרם) אבקת קקאו
- 3/4 כוס (150 גרם) סוכר
- ½1 כפיות אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס (240 מ"ל) ריוויון
- 1 ביצה גדולה
- 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן
- 60 גרם חמאה רכה
- 1 כפית תמצית וניל
- 80-120 גרם נוטלה
- 50 גרם נטיפי שוקולד
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. אל קערה מנפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח. מערבבים ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה, מערבלים חמאה רכה וסוכר עד לאיחוד. מוסיפים שמן ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים ביצה, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים ריוויון ומערבבים עד לאיחוד.
4. בהדרגה מוספים את תערובת הקמח אל החומרים הרטובים ומערבבים עד לאיחוד.
5. מחלקים את הבלילה בין 12 כוסות מאפינס, ממלאים רק עד לחצי הגובה. אל מרכז כל כוס מוסיפיםן ככפית או שתיים נוטלה. מכסים ביתרת הבלילה. מפזרים נטיפי שוקולד.
6. אופים במשך 20-25 דקות. מצננים לפני ההגשה.
הייי, במה אפשר להשתמש במקום רוויון ?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר