עוגיות שיבולת שועל קלות להכנה

עוגיות שיבולת שועל קלות להכנה

31/1/2023
4.5 כוכבים (2 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות שיבולת שועל קלות להכנה – עוגיות רכות, מלאות בטעמים, ללא מוצרי חלב ואפילו ללא ביצים. מה שהופך את העוגיות הלאה לעוגיות פרווה וגם לעוגיות טבעוניות. מה שיפה שבמתכון הזה הוא שניתן להוסיף תוספות כראות עינכם, אגוזים שונים, פירות יבשים ועוד.
רמת קושי
קל
מנות
18
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 2/3 כוס + 1 כף (100 גרם) קמח
    • 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל דקה
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כפית אבקת אפייה
    • 1/2 כפית קינמון (אופציונלי)
    • 1/4 כוס (60 גרם) רסק תפוחים
    • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1/3 כוס (80 מ"ל) שמן צמחי/שמן קוקוס
    • 1/4 כוס חמוציות מיובשות
    • 1/4 כוס אגוזים לבחירתכם
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל180 מעלות, מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, מלח וקינמון. מניחים בצד.
  3. בקערה נפרדת מערבבים רסק תפוחים, שמן, תמצית וניל וסוכר. מערבבים עד לאיחוד.
  4. מוסיפים לתערובת הרטובה את תערובת הקמח ולאחר מכן מוסיפים אגוזים קצוצים, חמוציות ומערבבים עד שנוצר בצק.
  5. יוצרים מהבלילה כדורים קטנים ומסדרים אותם על תבנית האפייה. משטחים מעט.
  6. אופים במשך 12-14, עד להזהבה.
  7. מניחים להתקרר במשך 5-10 דקות
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות