הוראות הכנה
עוגיות שיבולת שועל, חמאת בוטנים ובננה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות.
2. בקערה גדולה מועכים את הבננות, מוסיפים חמאת בוטנים ותמצית וניל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
3. מגלגלים לכדורים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות.
4. אופים 10-12 דקות או שעד משחים קלות.
עוגיות שיבולת שועל מייפל ושוקולד צ'יפס:
1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קמח, אבקת אפיה, קינמון ומלח.
3. בקערה נפרדת מערבבים ביצה, סירופ מייפל, תמצית וניל ושמן קוקוס.
4. מעבירים את החומרים הרטובים אל היבשים ומערבבים עד לאיחוד מלא. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים שוב.
5. מגלגלים לכדורים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משטחים קלות.
6. אופים 12-13 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
עוגיות שיבולת שועל ורסק תפוחים:
1. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, קוקוס טחון, קינמון וחמוציות מיובשות.
3. מוסיפים רסק תפוחים ומערבבים.
4. מגלגלים כדורים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
5. אופים 18-20 דקות עד להזהבה.
האימייל שלך לא יוצג באתר