שיבולת שועל פררו רושה

שיבולת שועל פררו רושה

8/4/2024
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לארוחת בוקר בריאה ומזינה – שיבולת שועל בין לילה (overnight oats) בטעם פררו רושה. אם אתם אוהבים את הממתק המפורסם ואתם אוהבי טעמי שוקולד ואגוזי לוז, אתם בטוח תאהבו את ארוחת הבוקר הזאת.
רמת קושי
קל
מנות
1
זמן הכנה
5 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 1/2 כוס (45 גרם) שיבולת שועל עבה
    • 1 כף זרעי צ'יה
    • קורט מלח
    • 1 כף אבקת קקאו
    • 1/4 כוס (70 גרם) יוגורט
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב לבחירתכם
    • 1-2 כפות ממתיק לבחירה (אופציונלי)
    • 2-3 כפות חמאת אגוזי לוז

    לציפוי:

    • 2-3 קוביות שוקולד מריר
    • 1-2 כפות חלב לבחירה
    • 1 כף אגוזי לוז, מרוסקים
הוראות הכנה
  1. שמים את כל החומרים בכוס/קערה/צנצנת ומערבבים עד לאיחוד.
  2. מכסים ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות או ללילה.
  3. מכינים את הציפוי: מניחים שוקולד מריר בקערה קטנה, מוסיפים חלב וממיסים במיקרוגל. מערבבים עד להמסה מלאה.
  4. מניחים אגוזי לוז קלויים לבלנדר ומערבלים כמה שניות (ניתן גם לקצוץ בעזרת סכין).
  5. מוסיפים לשוקולד 1 כף מאגוזי הלוז הקצוצים, מערבבים היטב. יוצקים על שיבולת השועל ומגישים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות