שיבולת שועל בין לילה סניקרס (Overnight Oats)

שיבולת שועל בין לילה סניקרס (Overnight Oats)

23/8/2023
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון נוסף לחובבי ארוחות הבוקר הבריאות – והפעם שיבולת שועל בין לילה בטעם סניקרס!
רמת קושי
קל
מנות
1
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לשיבולת שועל:

    • 1/2 כוס (45 גרם) שיבולת שועל עבה
    • קורט מלח
    • 1 כף זרעי צ'יה
    • 1/4 כוס (70 גרם) יוגורט לבחירתכם
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב לבחירתכם
    • 1 כף חמאת בוטנים
    • 1 כפית בוטנים קלויים, קצוצים

    לקרמל:

    • 2 תמרים מג'הול, מגולענים
    • מים חמים
    • 1 כף חמאת בוטנים

    לשוקולד:

    • 2-3 קוביות שוקולד מריר
    • 1 כף חלב לבחירתכם
    • בוטנים, קצוצים
הוראות הכנה
  1. מכינים את שיבולת השועל: בקערה או בצנצנת מערבבים שיבולת שועל, זרעי צ'יה, מלח ובוטנים קצוצים.
  2. מוסיפים חלב, יוגורט, חמאת בוטנים ומערבבים עד לאיחוד.
  3. מעבירים לצנצנת או לכוס ומכניסים למקרר לשעה.
  4. מכינים את ה"קרמל": מניחים 2 תמרים מגולענים בקערה, מכסים במים חמים ומניחים בצד ל-10 דקות. לאחר מכן, מעבירים את התמרים עם כף אחת ממי ההשריה לבלנדר, מוסיפים 1 כף חמאת בוטנים ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ונראה כמו קרמל. הערה: ניתן לעשות את התהליך הזה ללא בלנדר על ידי ריסק התמרים עם מזלג.
  5. מורחים את ה"קרמל" על שיבולת השועל.
  6. מכינים את שכבת השוקולד: מניחים את השוקולד בקערה מתאימה למיקרוגל. מוסיפים 1 כף חלב. מחממים במיקרוגל למשך 15 שניות. לאחר מכן מערבבים עד להמסה וחלקה.
  7. יוצקים על שכבת הקרמל ומורחים בצורה אחידה.
  8. מקררים 4 שעות או לילה.
  9. לפני ההגשה מפזרים מעט בוטנים קצוצים (אופציונלי).
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות