עוגיות שוקולד שיבולת שועל טבעוניות

עוגיות שוקולד שיבולת שועל טבעוניות

9/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
עוגיות השוקולד שיבולת שועל הטבעוניות האלו סופר קלות להכנה ולא מצריכות אפייה. אם אתם רוצים קינוח בריא, ללא רגשות אשמה, הקינוח הזה בשבילכם. הן רכות פריכות וטעימות! עקבו אחרי המתכון הקליל הזה ותלמדו כיצד להכין את העוגיות שוקולד שיבולת שועל הטובות ביותר.
רמת קושי
קל
מנות
18
זמן הכנה
10 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 2 כוסות שיבול שועל להכנה מהירה (160 גרם)
    • 3/4 כוס שיבולת שועל גסה (67 גרם)
    • 180 גרם שוקולד מריר
    • 1/2 1 כוסות+1 כף חלב קוקוס (375 מ"ל)
    • 2 כפות סוכר לבן/ חום (25 גרם)
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה
1. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
 
2. קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה חסינת חום.
 
3. בסיר קטן מניחים את חלב הקוקוס, הסוכר והמלח, מביאים לרתיחה, מכבים את האש ויוצקים מעל השוקולד. מוסיפים תמצית וניל, נותנים לעמוד במשך 2 דקות, לאחר מכן מערבבים עד שהכל נמס.
 
4. מוסיפים מיד את שיבולת השועל ומערבבים עד לאיחוד.
 
5. בעזרת כף מניחים את תערובת העוגיות על גבי נייר האפייה, מעצבים בצורה עגולה כל עוגייה.
 
6. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, לאחר מכן מעבירים להתייצבות במקרר למשך 1-2 שעות.
 
7. שומרים את העוגיות במקרר עד להגשה. ניתן לשמור עד לשבוע.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות