מתכון לסלמון ברוטב טריאקי

מתכון לסלמון ברוטב טריאקי

18/1/2022
3.5 כוכבים (7 הצבעות)
...
מתכון לסלמון ברוטב טריאקי – סלמון צרוב במחבת ברוטב טריאקי עסיסי. אם אתם מחשבון מתכון קל להכנת סלמון, זה בדיוק המתכון בשבילכם. סלמון רך, עסיסי וקל וטעים במיוחד, עשוי עם רוטב טריאקי ביתי ומוגש עם ברוקולי ואספרגוס. מנה כיפית, קלה להכנה וטעימה.
רמת קושי
בינוני
מנות
4
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
אסייתי
מצרכים

    לסלמון:
    • 4 פילה סלמון
    • 2 כפות דבש / סוכר
    • 1 כף חומץ יין אורז
    • 1 כפית שמן שומשום
    • 3-4 כפות רוטב סויה
    • 1 כף ג'ינג'ר מגורר
    • 2-3 שיני שום כתושות
    • 1 כף מיץ לימון / ליים
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • שמן לטיגון
     
    להגשה:
    • אורז/נודלס
    • אספרגוס
    • ברוקולי

הוראות הכנה

1. בקערה קטנה מערבבים דבש, חומץ, שמן שומשום, רוטב סויה, ג'ינג'ר מגורר ושום כתוש. מניחים בצד.
 
2. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל לפי הטעם.
 
3. במחבת גדולה מחממים 1-2 כפות שמן. מניחים את הסלמון, עם העור כלפי מטה במחבת וצורבים עד שנוצר קרום חום זהוב.
 
4. יוצקים את הרוטב על הדג, מבשלים 2-3 דקות. הופכים את הסלמון ומבשלים עד שהוא מבושל. יוצקים רוטב ומבשלים את הסלמון מכל צדדיו.
מגישים עם אורז וירקות מאודים.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות