מתכון לפתיתים אדומים | איך מכינים פתיתים אחד אחד

מתכון לפתיתים אדומים | איך מכינים פתיתים אחד אחד

22/8/2022
4 כוכבים (33 הצבעות)
...
פתיתים – מאכל הילדות של כולנו. מאכל שמזכיר לנו בית וילדות. לכל אחד יש מתכון קצת שונה, שיטה קצת שונה לבישול הפתיתים, ותוספות שונות לפתיתים. המתכון הבא הוא גרסה בסיסית להכנת פתיתים שיוצאים אחד אחד ויוצאים מושלם בכל פעם מחדש
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
ישראלי
מצרכים
    • 1-2 כפות שמן
    • 1 בצל, קצוץ
    • 2 כוסות פתיתים
    • 1 כף רסק עגבניות
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית פפריקה
    • ½2 כוסות (600 מ"ל) מים, רותחים
הוראות הכנה
  1. מחממים בסיר את השמן, כאשר חם מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה קלה כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את הפתיתים, רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הפפריקה ומבשלים תוך כדי ערבוב כ2-3 דקות.
  3. מוסיפים מים, מערבבים ומכסים. מנמיכים את האש לנמוכה, מבשלים כ-6-8 דקות (קראו את הוראות היצרן). מכבים את האש, מערבבים, מכסים ומניחים לנוח במשך 5 דקות.
  4. מגישים!
תגובות (3)
  • נ
    נועה
    20/4/2023

    מתכון אליפות! כל פעם מחדש יוצא מושלם :)

    הגב
  • מ
    מעין
    9/11/2023

    מתכון מעולה!! יצא ממש טעים ברוך השם!!! תודה לכם(:

    הגב
  • א
    אגם
    2/10/2024

    באמת באמת באמת שאין דברים כאלה! וגם האורחים בדיוק באותה דעה ממליצה בחום (תכינו הרבה, שלא יטרפו את הצלחת והמזלג:) ב-ת-א-ב-ו-ן

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות