הוראות הכנה
1. לסיר גדול מלא במים מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה. כשאר המים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל דנטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
2. בנתיים מכינים את הרוטב: על גבי מחבת גדולה ממיסים את החמאה יחד עם שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגני במשך 2-3 דקות, מוסיפ את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד לריכוך והזהבה, כ6-7 דקות. מתבלים את הפרטיות בקורט מלח ופלפל.
3. מוסיפים יין לבן ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי. מוסיפים ציר ירקות, שמנת, גבינת פרזמן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה.
4. מסננים את הפסטה ומוסיפים אל הרוטב. מוסיפים אקסטרה פרמזן ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים היטב למבשלים כדקה, עד לאיחוד.
5. מגישים חם.
הערות:
• ניתן להשתמש בכל סוג פטריות שאתם אוהבים.
• ניתן להחליף את היין בציר ירקות.
• ניתן להשתמש בשמנת מתוקה או שמנת לבישול, שימוש שמנת מתוקה יביא לתוצאות יותר קרמיות ועשירות בטעם.
האימייל שלך לא יוצג באתר