הוראות הכנה
1. הכנת העוגה: מחממים תנור ל180 מעלות. משמנים תבנית עוגה עגולה בגודל 20 ס"מ ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה מערבבים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, מלח וסוכר.
3. מוסיפים מים, שמן, חומץ ותמצית וניל. מערבבים עד לאיחוד.
4. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי. מניחים להתקרר למשך 10 דקות, משחררים מהתבנית ואז מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
5. מכינים הציפוי: קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בקערה חסינת חום. מניחים בצד. בסיר קטן מחממים את חלב הקוקוס, יוצקים את חלב הקוקוס החם על השוקולד ומניחים לעמוד במשך 2 דקות, ואז מערבבים עד שהכל נמס.
6. מצננים את הזיגוג במקרר כ -30-60 דקות או עד להתייצבות, מקציפים את הזיגוג עד שהוא אוורירי ומצפים את העוגה.
היי היא משומה נכנסה לאינגליש קייק ולא נראה גדולה כמו בסירטון
הגבעוגה בשתי שניות וטעימה ממש ! גם הלא טבעוניים עפו עליה. אימצתי. תודה!
הגבמתכון מעולה!! הלא טבעוניים לא האמינו שזה טבעוני! מאמצת בגדול!
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר