הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל- 175 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים שקדים טחונים, אבקת סוכר, אבקת אפייה, גרידת לימון ומלח.
3. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים עד לקבלת קצץ לבן.
4. מוסיפים לתערובת השקדים הטחונים את החלבונים, תמצית הוניל, מי הורדים, תמצית שקדים ומיץ לימון. מערבבים עד לאיחוד.
5. יוצרים מהבצק כדורים קטנים, מניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מקשטים כל עוגייה בשקד מעליו (אופציונלי).
6. אופים במשך 15-18 דקות או עד להזהבה קלה (העוגיות לא אמורות להיות זהובות מדי, כדי שלא יתייבשו). מניחים להתקרר לפני ההגשה.
עוגיות מצויינות ממש! חבל שעל כמות כזאת יוצאות כל כך מעט...
הגבמה עושים עם החלמונים ?
הגבמה באמת עושים עם החלמונים?
הגבהמתכון ממש מעולה תודה רבה
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר