9/1/2022
4.5 כוכבים
(3 הצבעות)
...
מתכון לעוגיות ריבה טעימות ומפנקות. עוגיות חמאה רכות ועשירות בתוספת חמאה. הרבה יותר טעימות מאשר עוגיות קנויות והן גם קלות להכנה. ניתן להשתמש בכל ריבה שאוהבים.
מצרכים
- 230 גרם חמאה, רכה
- 2/3 כוס אבקת סוכר (85 גרם)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/4 כפית מלח
- 1 חלמון
- 2 כוסות קמח (280 גרם)
- ריבה לבחירתכם
הוראות הכנה
1. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מחממים תנור ל170 מעלות.
2. בקערה גדולה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מוסיפים את החלמון, תמצית הוניל ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים קמח, מלח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
3. יוצרים כדורים קטנים בגודל כף אחת.
4. מניחים את העוגיות על הנייר אפייה . משטחים בעדינות ולוחצים במרכז כל עוגייה בעזרת האצבע או בעזרת גב הכפית, על מנת ליצור גומה. אם בצק רך מדי בשלב זה, מכניסים למקרר למשך 30 דקות. ממלאים כל עוגייה בריבה.
5. אופים במשך 12-15 דקות או עד להזהבה קלה. העוגיות עדיין צריכות להיות חיוורות, אך מעט זהובות בתחתית.
6. מפזרים מעל אבקת סוכר (אופציונלי). ומניחים להתקרר על גבי רשת.
היי, במה אפשר להחליף את החלון?
הגבאפשר להחליף את החמאה במחמאה?
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר