טירמיסו שיבולת שועל – Overnight Oats
18/7/2023
2.5 כוכבים
(2 הצבעות)
...
מחפשים מתכון לארוחת בוקר בריאה ומזינה? קבלו את המתכון הזה לדייסת שיבול שועל (overnight oats) שכבש את העולם. ארוחת בוקר שמכינים מבעוד מועד וניתן לצרוך קר במשך כל ימות השבוע. הפעם הכנתי לכם שיבולת שועל בטעם טירמיסו שיזכיר לכם את הקינוח האהוב.
מצרכים
לשיבולת השועל בין לילה:
- 1/2 כוס + 1 כף (55 גרם) שיבולת שועל עבה
- 1/2 כף זרעי צ'יה
- 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב לבחירתכם
- 1 כפית קפה נמס
- 1 כף ממתיק לבחירתכם
- 1/2 כפית תמצית וניל
לשכבת היוגורט:
- 2/3 כוס (150 גרם) יוגורט
- 1 כף ממתיק לבחירתכם
לקישוט:
הוראות הכנה
- בקערה מערבבים שיבולת שועל דקה וזרעי צ'יה.
- בכוס נפרדת מערבבים חלב וקפה נמס (אפשר גם להשתמש בשוט אספרסו). מוסיפים את התערובת לתוך שיבולת השועל, מוסיפים ממתיק ומערבבים.
- מקררים שעה או למשך הלילה.
- לפני ההגשה מערבבים בקערה יוגורט עם ממתיק.
- הרכבה: בצנצנת או בכוס מניחים שכבה של חצי מתערובת שיבולת השועל, ואז שכבה של חצי מתערובת היוגורט, חוזרים על הפעולה פעם נוספת, מניחים שכבה של שיבולת שועל ומעל שכבה של יוגורט. בשלב זה ניתן לשמור במקרר (מכוסה), עד 4-5 ימים.
- כשמוכן להגשה מפזרים אבקת קקאו מעל.
Looks like a good breakfast 👍
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר