הוראות הכנה
1. בפומפיה מגרדים את הגבינות, מערבבים ומניחים בצד.
2. מורחים שתי פרוסות לחם בנדיבות במחאה.
3. מחממים מחבת על גבי להבה בנינונית.
4. מניחים פרוסה אחד על גבי המחבת, כאשר הצד המרוח בחמאה כלפי מטה, מפזרים את תערובת הגבינות, סוגרים עם הפרוסה השניה, כאשר הצד המרוח בחמאה כלפי מעלה. מטגנים כ1-2 דקות, עד להזהבה. הופכים ומטגנים עד להזהבה גם מהצד השני.
5. מגישים חם!
הערות:
• האם ניתן להשתמש בגבינות אחרות? כן! ניתן להשתמש בכל גבינה שמותחת בחום, כמו למשל: גבינת גרויר, גבינת עמק, גבינה צהובה או כל גבינה אחרת שאוהבים.
• באיזה לחם להשתמש? ניתן להשתמש בכל לחם. הטוסט הכי מושחת מתקבל עם חלה, אבל ניתן גם להכין עם לחם מלא, לחם דגנים, לחם שיפון, לחם לבן או כל לחם אחר.
האימייל שלך לא יוצג באתר