הוראות הכנה
1. שוטפים את הקינואה תחת מים קרים, עד שהמים יוצאים שקופים. מניחים את הקינוחה בסיר קטן-בינוני. מוסיפים מים ומלח. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות. מורידים מהאש, מניחים בצד עם המכסה סגור, במשך 5 דקות.
2. מחממים תנור ל175 מעלות.
3. בקערה גדולה מערבבים קינואה, טונה, בצל סגול קצוץ, ברוקולי, יוגורט/גבינה לבנה, ציר ירקות ותבלינים.
4. מעבירים לתבנית בגודל בינוים. מפזרים מוצרלה מגורדת.
5. אופים במשך 25 דקות, עד הגבינה נמסה ומזהיבה.
האימייל שלך לא יוצג באתר