הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל160 מעלות.
2. במעבד מזון או בשקית "זיפלוק" מרסקים את העוגיות לכדי פירורים, מוסיפים שקדים טחונים, חמאה ומערבבים/מעבדים עד לאיחוד. משטחים על גבי תבנית בקוטר 23-24 ס"מ. אופים במשך 7-8 דקות, מניחים בצד בזמן שמכינים את המילוי.
3. בקערה גדולה מניחים ריקוטה ודבש, מערבלים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שמנת מתוקה, גרידת לימון, מיץ לימון, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מערבבים עד לאיחוד לפני הוספת הביצה הבאה.
4. אוטמים את תחתית התבנית בנייר אלומיניום כך שמים לא יוכלו לחדור פנימה. מניחים את התבנית בתוך תבנית גדולה יותר ועמוקה מספיק. יוצקים את המילוי אל תוך תבנית העוגה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות. יוצקים מים חמים אל תוך התבנית העמוקה שמסביב לתבנית העוגה (בזהירות כך שמים לא יפגעו בעוגה).
5. סוגרים את התנור ואופים במשך 50-60 דקות, עד שקצוות העוגה מתייצבות אך מרכז העוגה עדיין רוטט מעט. מכבים את התנור ומשיאירים את העודה בפנים למשך שעה.
6. מוציאים את העוגה מהתנור, נותנים להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות.
האימייל שלך לא יוצג באתר