הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל 175 מעלות.
2. מפזרים את השקדים על גבי תבנית האפייה, קולים במשך 8 דקות.
3. מעבירים את השקדים הקלויים לבלנדר או מעבד מזון, מוסיפים מלח ומעבדים עד שיש תערובת חלקה וקרמית. משהים את המכשיר על מנת לגרד את הצדדים, לפי צורך.
4. במידה ואתם מוסיפים סירופ מייפל או שמן, הוסיפו אותם כאשר מתחילים את העיבוד. בהתחלה נראה שהתערובת לא משתלבת טוב, אבל תהיו סבלניים. ראשית זה יהיה פירורי, ואז הוא יהיה משחתי, ואז הוא יהיה חלק וקרמי. כל התהליך לוקח בערך 5-15 דקות (תלוי בבלנדר / מעבד המזון שלכם).
5. מעבירים את התערובת לכלי אטום או לצנצנת ומאחסנים במקרר.
הערות:
• האם אפשרי להכין כמות קטנה יותר של חמאת שקדים? אין להפחית את כמות השקדים, אם משתמשים בבלנדר. דרוש כמות מינימלית של שקדים (3 כוסות) בבלנדר כדי להבטיח שהלהבים יפעלו כמו שצריך.
• ניתן לשמור את חמאת השקדים במקרר עד חודש.
• שימוש בשמן מסייע להשגת חמאה חלקה וקרמית.
האימייל שלך לא יוצג באתר