הוראות הכנה
דייסת שיבולת שואל תפוח וקינמון:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים תפוח מגורד, קינמון וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש, מוסיפים סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מעליו מפזרים תפוח פרוס ומעט קינמון.
דייסת שיבולת שואל אוכמניות:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אוכמניות וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש, מוסיפים גרידת לימון, סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעעל אוכמניות, אגוזי מלך וגרידת לימון.
דייסת שיבולת שואל מאצ'ה:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אבקת מאצ'ה וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש מוסיפים סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעל פירות טריים, שקדים פרוסים ומגישים.
דייסת שיבולת שועל מוקה:
1. מניחים את שיבולת השועל בסיר, מוסיפים אבקת קקאו וקורט מלח. יוצקים פנימה את החלב והקפה.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שמסמיך או עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
3. מסירים מהאש מוסיפים תמצית וניל, סירופ מייפל/דבש ומערבבים.
4. מעבירים לקערה, מפזרים מעל פרוסות בננה או כל פרי טרי אחר, ומפזרים שבבי שוקולד.
דייסת שיבולת שועל ובננה וקינמון:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, וקינמון. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים בננה מעוכה וממתיק לפי בחירה (אופציונלי).
4. מעבירים לקערה ומעטרים בבננה או בפרי אחר ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
דייסת שיבול שועל ושוקולד:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל, מלח, וקקאו. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי) ומערבבים.
4. מעבירים לקערה ומעטרים בפירות לפי בחירתכם ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
שיבולת שועל וקוקוס:
1. בסיר קטן שמים שיבולת שועל ומלח. מוזגים את החלב ושמים על האש.
2. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש בנינונית-נמוכה ומבשלים כ10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי מספר דקות, עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה.
3. מורידים מהאש, מוסיפים בננה מעוכה, שמן קוקוס וקוקוס טחון, מערבבים.
מעבירים לקערה ומעטרים בפירות לפי בחירתכם ומזלפים מעט דבש/מייפל/סילאן (אופציונלי).
הכנתי עם התפוח איזה טעים!!! האמת שלמי שלא מחפש מתיקות מודגשת, אין צורך להמתיק...
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר