מתכון מפתיע לפסח: עוגיות פיצוחים ושוקולד

מתכון מפתיע לפסח: עוגיות פיצוחים ושוקולד

9/4/2024
4 כוכבים (2 הצבעות)
...
מתכון לחטיף גרעיני חמניה מצופה בשוקולד מריר – אם אתם מחפשים מתכון לחטיף מבריא ומלא אנרגיה, זה בדיוק המתכון שאתם צריכים. עוגיות פיצוחים קלות להכנה שכל אחד יכול להכין בבית בקלי קלות.
רמת קושי
קל
מנות
12
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
ישראלי
מצרכים

    • 1 כוס (150 גרם) גרעיני חמנייה
    • 2 כפות סירופ מייפל
    • קורט מלח
    • 60 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בצד.
  2. בקערה מערבבים גרעיני חמנייה, מלח וסירופ מייפל.
  3. בעזרת חותכן עוגיות מעצבים את העוגיות: מניחים את חותכן העוגיות על התבנית ולאחר מכן מעבירים לתוך הטבעת כ-1-2 כפות מהתערובת. לוחצים על התערובת עם גב הכף. מסירים בעדינות את חותכן העוגיות.
  4. אופים 10-12 דקות, או עד להזהבה.
  5. מניחים להתקרר לחלוטין.
  6. ממיסים את השוקולד במיקרוגל, ואז טובלים צד אחד של כל עוגייה בשוקולד המומס. מניחים בצד להתייצב.
  7. מגישים.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות