סמודי שייק – 5 מתכונים בריאים וקלים להכנה

סמודי שייק – 5 מתכונים בריאים וקלים להכנה

22/12/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
סמודי שייק – 5 מתכונים בריאים וקלים להכנה. המתכון המושלם לארוחת בוקר בריאה, מזינה ומלאת אנרגיות. ניתן להכין את השייקים הללו בבוקר ולשתות בדרך לעבודה/לימודים. אם אתם אוהבים סמודי, אתם חייבים לנסות את הטעמים האלה.
רמת קושי
קל
מנות
2
זמן הכנה
5 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    סמודי אוכמניות:
    • 150 גרם אוכמניות קפואות
    • 1 בננה קפואה
    • 4-5 עלי נענע
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר
    • 125 גרם יוגורט
    • 1-2 כפיות סירופ מייפל או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
    • 1/2 כפית תמצית וניל
     
     
    סמודי פינה קולדה:
    • 150 גרם אננס קפוא
    • 1 כף קוקוס טחון
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב קוקוס דל שומן
    • 125 גרם יוגורט
    • 1 בננה קפואה
    • 1/2 כפית תמצית וניל

    סמודי חמאת בוטנים:

    • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר
    • 125 גרם יוגורט
    • 1-2 כפיות סירופ מייפל או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
    • 1 בננה קפואה
     
    סמודי מנגו:
    • 1 בננה קפואה
    • 150 גרם מנגו קפוא
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב שקים
    • 1/2 כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים
    • 125 גרם יוגורט 
    • 1/2 כפית תמצית וניל
    • 1-2 כפיות סירופ מייפל או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
     
     
    סמודי קייל:
    • 120 גרם קייל או תרד
    • 1 כף זרעי צ'יה
    • 1 כוס (240 מ"ל) חלב שקדים או כל חלב אחר
    • 125 גרם יוגורט
    • 1-2 כפיות סירופ מייפל או כל ממתיק אחר (אופציונלי)
הוראות הכנה
1. במעבד מזון או בבלנדר מעבדים את כל מצרכים הסמודי על לקבלת שייק חלק.
 
2. מעבירים לכוס או צנצנת.
 
3. שותים ונהנים!
 
 
הערות:
• ממתיק: השימוש בממתיק הוא אופציונלי בלבד. ניתן להוסיף 1-2 כפיות מהממתיק או לא להוסיף כלל. בתור ממתיק ניתן להשתמש בסירופ מייפל טבעי, בדבש, בסילאן, בסטיביה או כל ממתיק אחר שאתם מעדיפים.
• נוזל: ניתן להשתמש בחלב שקים, חלבים סויה, חלב רגיל, מיצים שונים או כל נוזל שאתם מעדיפים. רוצי להשתמש בחלב דל שומן ובריא.
• ניתן להשתמש גם בפירות טריים אך בשביל לקבל מרקם מעט יותר סמיך, רצוי להשתמש בפירות קפואים.
• באיזה יוגורט להשתמש? ניתן להשתמש בכל יוגורט שאתם אוהבים, רצוי להשתמש בדל שומן. הסיבה שאני מוסיף את היוגורט לכל השייקים היא מכיוון שזה מקור לחלבון.

תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות