הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל225 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.
2. מחוררים את החציל בעזרת מזלג, מניחים את החצילים על תבנית האפייה וצולים למשך 40-45 דקות או עד שהחציל מתרכך. מוציאים מהתנור ונותנים לחציל להתקרר.
3. מקלפים את הקליפה ומרוקנים את בשר החציל, מוציאים את הזרעים עד כמה שניתן. מסננים את החציל על מנת להוציא את הנוזלים ומעבירים למעבד מזון.
4. מוסיפים שום, מיץ לימון, שמן זית, טחינה, מלח, פלפל ופפריקה. מעבדים רק עד שהכול מתערבב, היזהרו מעיבוד יתר.
5. מגישים על צלחת, מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה, פפריקה, כמון ושמן זית. הגישו לצד פיתה וירקות.
האימייל שלך לא יוצג באתר