הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים וקוצצים דק. מעבירים לקערה גדולה.
3. מוסיפים את גבינת הצ'דר, פירורי לחם, מלח, פלפל, אורגנו, ביצים טרופות, בצל קצוץ, שום כתוש, פטרוזיליה ושמן זית. מערבבים היטב עד לאיחוד.
4. מהתערובת יוצרים כדורים קטנים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. אופים20-25 דקות או עד להזהבה.
הערות:
• במקום גבינת צ'דר ניתן להשתמש בכל גבינה אחרת שאתם אוהבים כגון: מוצרלה, גרוייר, גבינה צהובה וכו'.
האימייל שלך לא יוצג באתר