פשטידת כרוב קלה להכנה

פשטידת כרוב קלה להכנה

22/12/2021
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
פשטידת כרוב קלה להכנה, טעימה וריחנית שכולם אוהבים. כל מה שצריך זה כמה מצרכים בסיסיים ו10 דקות עבודה. פשטידת כרוב שמתאימה ארוחת צהריים, ארוחת ערב או כמנת צד.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
1 שעה
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
    • 350 גרם כרוב
    • 2-3 כפות שמן זית
    • 1 בצל גדול, קצוץ
    • 3-4 שיני שום, כתוש
    • 1/4 צרור פטרוזיליה, קצוצה
    • 320 גרם יוגורט
    • 3 ביצים גדולות
    • 1/3 1 כוסות (190 גרם) קמח
    • 1/2 כפית סודה לשתיה
    • ½1 כפיות אבקת אפיה
    • ½1 מלח
    • 1/2 כפית פלפל שחור
    • 1/2 כפית אבקת חרדל (אופציונלי)
    • 1 כפית טימין
    • 1 כפית אורגנו
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים תבנית אפיה 24 ס"מ בנייר אפיה ומניחים בצד.
 
2. קוצים דק את הכרוב, מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
 
3. במחבת על גבי חום בינוני, מטגנים את הבצל עד להזהבה, כ4-5 דקות, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כ2 דקות. מוסיפים אל הכרוב, מוסיפים גם פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.
 
4. בקערה נפרדת, טורפים ביצים עם יוגורט. מוסיפים קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה ואת כל התבלינים. מערבבים עד לאיחוד. מוסיפים פנימה את תערובת הכרוב ומערבבים עד לאיחוד.
 
5. מעבירים את הבלילה אל התבנית. אופים במשך 35-40 דקות.נותנים להתקרר מעט ומחלצים מהתבנית.
 
6. ניתן להגיש חם או קר.

תגובות (2)
  • י
    יהודית
    14/6/2022

    שלום אפשר לעשות את זה פרווה עם 3 כפות מיונז?

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie Israel
    14/6/2022

    לא ניסיתי, מניח שאפשר.

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות