הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל210 מעלות.
2. הכנות: חותכים את הבצל לפרוסות, כותשים את שיני השום, חותכים את הפרטיות לפרוסות, וקוצצים את הבזיליקום.
3. בקערה טורפים ביצים, גבינה ותבלינים. מניחים בצד.
4. במחבת גדולה מחממים שמן זית על גבי להבהב בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את השום ומטגנים כ4-5 דקות נוספות. עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מתרככות, כ6-7 דקות. אם יש צורך מוסיפים עוד שמן זית. מוסיפים את עלי התרד ומבשלים כ2-3 דקות נוספות, עד שהתרד מעבד מנפחו. מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ, מתבלים במעט מלח ומערבבים היטב.
5. יוצקים את תערובת הביצים, מטגנים כ4-5 דקות על להבה גבוהה. מגרדים מעט פרמזן מלמעלה (אופציונלי) ומעבירים לתנור. אופים כ15 דקות או שהפריטטה מבושלת במלואה ומזהיבה מלמעלה.
האימייל שלך לא יוצג באתר