הוראות הכנה
כריך אבוקדו וביצה קשה:
1. בקערה מועכים אבוקדו עם מיץ לימון.
2. קוצצים ביצה קשה ומוסיפים לאבוקדו המעוך. מוסיפים עירית, מתבלים ומערבבים עד לאיחוד.
3. מורחים על הלחם ומגישים.
כריך טונה:
1. מערבבים בקערה את כל החומרים יחד.
2. מורחים את תערובת הטונה על הלחם.
כריך קפרזה:
1. מברישים קלות פרוסות לחם בשמן זית וקולים.
2. מניחים עלי בזיליקום כשכבה ראשונה, אחר כך גבינת מוצרלה, ואז עגבניות.
כריך ביצה מקושקשת:
1. במחבת בגודל בינוני מחממים 2 כפיות שמן זית. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים במשך 4-5 דקות.
2. בקערה קטנה טורפים ביצים עם מלח ופלפל. יוצקים את הביצים אל המחבת ומערבבים.
3. מניחים כמה עלי רוקט על הלחם, מניחים ביצים מקושקשות ומעל מפוררים גבינת פטה ומעל את פרוסת הלחם השנייה.
האימייל שלך לא יוצג באתר