3/11/2021
5 כוכבים
(1 הצבעות)
...
מתכון לסלט תאנים עם עלים ירוקים וגבינת עיזים. סלט קליל, קיצי ומרענן.
מנה מושלמת לארוחה חלבית או כמנה מרעננת לימים החמים.
מצרכים
- 400 גרם תאנים
- 60 גרם עלי בייבי
- 8-10 עלי בזיליקום
- 120 גרם גבינת עיזים
- 45 גרם צנוברים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- 2 כפות דבש
- מלח
- פלפל
- פרמזן
הוראות הכנה
1. חתוכים את התאנים לרבעים, קולים את הצנוברים ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה שמים עליי בייבי, בזיליקום, מפוררים את הגבינה, מוסיפים את התאנים והצנוברים.
3. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים שמן זית, דבש חומץ בלסמי, מלח ופלפל.
4. מוזגים את הרוטב ומערבבים היטב. מגרדים מעט גבינת פרמזן מלמעלה.
האימייל שלך לא יוצג באתר