סלט קינואה טבולה

סלט קינואה טבולה

2/11/2021
2.5 כוכבים (9 הצבעות)
...
סלט קינואה טבולה - סלט בריא, טעים ומאוד פשוט להכנה. בדרך כלל סלט טבולה מכינים מבורגול אך במתכון הזה השתמשתי בקינואה שהיא בריאה מאוד והולכת לא רע עם הסלט הזה.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
25 דקות
זמן עבודה
10 דקות
מטבח
מזרח תיכוני
מצרכים

      • 1 כוס (170 גרם) קינואה
      • 2 כוסות (480 מ"ל) מים
      • צרור עלי פטרוזיליה
      • צרור עלי נענע
      • 6-7 ענפי בצל בצל ירוק
      • 1 עגבניה גדולה
      • 4 כפות שמן זית
      • מיץ מלימון אחד
      • 1 כפית מלח
      • 1 כפית פלפל שחור
    הוראות הכנה

    1. שוטפים את הקינואה תחת מים קרים עד שהמים יוצאים נקיים ושקופים.
     
    2. שמים את הקינואה השטופה בסיר מוסיפים את המים ו1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה. מבשלים 15 דקות מכבים את האש ומשאירים סגור במשך 5 דקות.
     
    3. קוצצים דק את הפטרוזיליה, נענע ובצל ירוק. חותכים לקוביות קטנות את העגבנייה.
     
    4. בקערה קטנה מכינים את הרוטב: שמים שמן זית, מיץ לימון, 1/2 כפית מלח ופלפל. מעררבים היטב.
     
    5. מעבירים את הקינואה לקערה גדולה, מוסיפים את כל הירק הקצוץ והעגבניה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.

    תגובות (0)
    השאר תגובה

    האימייל שלך לא יוצג באתר

    רישום למגזין

    הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות