הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל190 מעלות.
2. הכנת הקרוטונים: בקערה גדולה מניחים את קוביות הבגט, מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל, מזלפים שמן זית. מערבבים היטב ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים במשך 15-20 דקות או עד לקבלת צבע חום זהוב. מניחים בצד.
4. הכנת הרוטב: על קרש חיתוך קוצצים את השום והאנשובי עד לקבלת מחית חלקה ככל הניתן.
5. מעבירים את משחת השום והאנשובי לקערה גדולה. מוסיפים חרדל דיז'ון, חלמונים, מיץ לימון ומלח, מערבבים עד לאיחוד.
6. תוך כדי ערבוב מתמיד יוצקים בהדרגה את השמן. ממשיכים לערבב עד לקבלת רוטב סמיך וחלק. מוסיפים פרמזן מגורד ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
7. הרכבת הסלט: שוטפים ומייבשים את החסה. לאחר מכן, חותכים או קורעים לחתיכות בגודל ביס. מניחים בקערה הגדולה.
8. מוסיפים את הקרוטונים ואת שבבי הפרמזן. מורחים את הרוטב בשולי הקערה (כפי שמוצג בסרטון) מערבבים היטב את הסלט בעזרת מלקחיים. מוסיפים עוד גבינת פרמזן ומגישים.
האימייל שלך לא יוצג באתר