כדורי ברוקולי וגבינה אפויים

כדורי ברוקולי וגבינה אפויים

23/11/2021
4 כוכבים (3 הצבעות)
...
מתכון לכדורי ברוקולי וגבינה אפויים בתנור - מתכון קל להכנה עם מצרכים פשוטים ביותר. מתכון צמחוני שמתאים כחטיף או מנת צד לארוחת ערב או ארוחת צהריים.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 1 ראש ברוקולי גדול
    • 100 גרם גבינת צ'דר, מגורדת
    • 80 גרם פירורי לחם
    • 2 שיני שום, כתוש
    • 1/2 בצל קצוץ
    • 3 ביצים
    • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
    • 1 כף שמן זית
    • מלח ופלפל לפי הטעם
    • 1 כפית אורגנו
הוראות הכנה

1. מחממים תנור ל200 מעלות.
 
2. מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים וקוצצים דק. מעבירים לקערה גדולה.
 
3. מוסיפים את גבינת הצ'דר, פירורי לחם, מלח, פלפל, אורגנו, ביצים טרופות, בצל קצוץ, שום כתוש, פטרוזיליה ושמן זית. מערבבים היטב עד לאיחוד.
 
4. מהתערובת יוצרים כדורים קטנים, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 
 
5. אופים20-25 דקות או עד להזהבה.
 
הערות:
• במקום גבינת צ'דר ניתן להשתמש בכל גבינה אחרת שאתם אוהבים כגון: מוצרלה, גרוייר, גבינה צהובה וכו'.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות