הוראות הכנה
1. בסיר בגודל בינוני מאחדים אורז, חלב ומלח. מביאים לרתיחה על גבי להבה גבוהה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על גבי להבהב נמוכה, תוך כדי ערבוב מדי כמה דקות, עד שהואז מבושל ורך, כ20-25 דקות.
2. מוסיפים סוכר, קינמון ומבשלים במשך 5-10 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב. עד שהפודינג מגיע לסמיכות הרצויה. אם אתם מעדיפים פודינג נוזלי יותר, תבשלו פחות. אם אתם מעדיפים פודינג סמיך יותר, תבשלו יותר זמן.
3. מורידים מהאש, מוסיפים חמאה, צימוקים ותמצית וניל. מערבבים היטב.
4. מעיבירם את הפודינג לכוסות הגשה ומגישים או מכסים ומעבירים לצינון במקרר עד להגשה.
הערות:
• את הפודינג ניתן להגיש קר או חם.
האימייל שלך לא יוצג באתר