פודינג אורז | מתכון מהיר וטעים

פודינג אורז | מתכון מהיר וטעים

10/12/2021
4 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לפודינג אורז טעים ומהיר להכנה. מושלם בתור קינוח קליל או אפילו ארוחת בוקר של סוף שבוע. הפודינג הוא קרמי ושעיר במיוחד.
רמת קושי
קל
מנות
4
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 1/2 כוס (100 גרם) אורז
    • 3 כוסות (720 מ"ל) חלב
    • 1/4 כפית מלח
    • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
    • 1/4 כפית קינמון
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 15 גרם חמאה (אופציונלי)
    • 1/4 כוס (30 גרם) צימוקים

הוראות הכנה
1. בסיר בגודל בינוני מאחדים אורז, חלב ומלח. מביאים לרתיחה על גבי להבה גבוהה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על גבי להבהב נמוכה, תוך כדי ערבוב מדי כמה דקות, עד שהואז מבושל ורך, כ20-25 דקות.
 
2. מוסיפים סוכר, קינמון ומבשלים במשך 5-10 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב. עד שהפודינג מגיע לסמיכות הרצויה. אם אתם מעדיפים פודינג נוזלי יותר, תבשלו פחות. אם אתם מעדיפים פודינג סמיך יותר, תבשלו יותר זמן.
 
3. מורידים מהאש, מוסיפים חמאה, צימוקים ותמצית וניל. מערבבים היטב.
 
4. מעיבירם את הפודינג לכוסות הגשה ומגישים או מכסים ומעבירים לצינון במקרר עד להגשה.
 
הערות:
• את הפודינג ניתן להגיש קר או חם.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות