שניצל מוצרלה

שניצל מוצרלה

25/1/2022
2.5 כוכבים (3 הצבעות)
...
שניצל מוצרלה – קריספי מבחוץ, נמס ונמתח מבפנים. רצועות גבינת מוצרלה מצופות בפירורי לחם ומטוגנות בשמן. ניתן להגיש את המנה בתור סטייק מוצרלה, מקלות מוצרלה קריספיות ואפילו כדורי מוצרלה קריספיים. מנת מושלם והכי כיף להגיש אותה עם רוטב עגבניות ביתי.
מנות
4
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 450 גרם גבינת מוצרלה
    • 1 כוס (140 גרם) קמח
    • 2 ביצים
    • 3 כפות חלב
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל לפי הטעם
    • 1 כפית אורגנו
    • 2 כוסות פירורי לחם
    • שמן לטיגון
    • רוטב עגבניות 

הוראות הכנה

1. פורסים את הגבינה לעובי של כ-1 סנטימטר. אפשר לפרוס את הגבינה לפרוסות, מקלות, עיגולים או כל צורה שאוהבים.
 
2. לציפוי: בקערה אחת מניחים קמח, בקערה השנייה מערבבים פירורי לחם עם מלח ואורגנו, בקערה שלישית טורפים ביצים, חלב, מלח ופלפל.
 
3. מצפים כל חתיכת גבינה בקמח, לאחר מכן טובלים בתערובת הביצים, ואז מצפים בפירורי לחם. כדי להפוך לאקסטרה קריספי יש לכסות שכבה נוספת של ציפוי; טובלים שוב בתערובת הביצים ומצפים בפירורי לחם.
 
4. במחבת מחממים שמן ל180 מעלות.
 
5. מטגנים את חתיכות המוצרלה עד להזהבה, כדקה מכל צד.
 
6. מסננים את השמן ומגישים עם רוטב עגבניות תוצרת בית.

תגובות (1)
  • א
    אלה
    17/12/2022

    יאמי, אחלה מתכון.

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות