מאפה שיבולת שועל

מאפה שיבולת שועל

23/1/2022
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מאפה שיבולת שועל טעים, בריא ומהיר הכנה. כל מה שצריך לעשות זה לטחון את כל המוצרים יחד, להעביר לכלי אפיה ולאפות. המתכון הזה היה מאוד ויראלי בחודשים בטיקטוק והחלטתי לבדוק אותו, למרבה ההפתעה המתכון אכן עובד והוא אפילו טעים.
רמת קושי
קל
מנות
1
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
5 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים
     
    מאפה שיבולת שועל חמאת אגוזים:
    • 1/2 כפית אבקת אפייה
    • קורט מלח 
    • 1/2 בננה
    • 2 כפות חמאת שקדים/חמאת בוטנים
    • 1/4 כוס חלב שקדים או כל חלב שתבחרו (60 מ"ל)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 2 כפות סירופ מייפל
    • שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
     
     
    מאפה שיבולת שועל בטעם שוקולד:
    • 1/2 כוס שיבולת שועל דקה/מהירה להכנה (45 גרם) 
    • 1/2 כפית אבקת אפייה
    • קורט מלח 
    • 1/2 בננה
    • 2 כפות אבקת קקאו
    • 1/4 כוס חלב שקדים או כל חלב שתבחרו (60 מ"ל)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 2 כפות סירופ מייפל
    • שוקולד צ'יפס (אופציונלי)
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. משמנים שני תבניות (רמיקינס) ומניחים בצד.
 
2. לבלנדר עוצמתי מוסיפים את כל המרכיבים פרט לשוקולד צ'יפס ומעבדים עד לקבלת קרם חלק.
 
3. יוצקים את הבלילה לתבניות ומפזרים מעל שוקולד צ'יפס.
 
4. אופים במשך 20-25 דקות.
 
5. מזלפים מעט חמאת אגוזים/שוקולד מומס.
תגובות (1)
  • ע
    עינת ברהמי
    25/6/2022

    לא מבינה מאפה בלי קמח, שבולת שועל טחונה?

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות