הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות ומכינים תבנית קאפקייקס.
2. אל קערה גדולה מנפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח. מערבבים ומניחים בצד.
3. בקערה נפרדת, מערבלים חמאה רכה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מוסיפים ביצה ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים שמן ומערבלים עד לאיחוד. מוסיפים ריוויון ותמצית וניל ומעלבים שוב.
4. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים עד לשינוי הצבע.
5. מעבירים את הבלילה אל תבנית מאפינס, ממלאים עד ל3/4 גובה.
6. אופים במשך כ20 דקות, עד שקיסם שמכניסים למרכז הקאפקייק יוצא נקי. מקררים על גבי רשת צינון.
7. מכינים את הקרם: בקערה גדולה מקציפים את החמאה וגבינת השמנת עד לקבלת קרם חלק. בהדרגה מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים עד לאיחוד ומוסיפים תמצית וניל ומערבלים.
8. מעבירים לשק זילוף ומזלפים על גבי הקאפקייקים שהתקררו.
הערות:
• כל מצרכי הקאפקייק צריכים להיות בטמפרטורת החדר.
• אם אין לכם ריוויון ניתן להכין גרסה ביתית מהירה: מערבבים ½ כוס חלב עם ½ כף חומץ. נותנים לעמוד כ10 דקות.
אין שלב במתכון אשר אומר להוסיף את החומץ,לצערי עקבתי אחרי המתכון מבלי לשים לב שלא הכל כתוב בו התוצאה כי מאפינס דחוס ורע. ממליצה לתקן את המתכון ולהוסיף את הלב כדי למנוע טעויות לאחרים.
הגבהאימייל שלך לא יוצג באתר