עוגת גבינה יפנית מ3 מצרכים

עוגת גבינה יפנית מ3 מצרכים

7/4/2024
5 כוכבים (1 הצבעות)
...
מתכון לעוגת גבינה יפנית מ3 מצרכים בלבד. עוגת גבינה רכה, אוורירית וקלה להכנה.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
שעה
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
יפני
מצרכים
    • 200 גרם גבינת שמנת
    • 200 גרם שוקולד לבן
    • 5 ביצים
הוראות הכנה
  1. מחממים תנור ל170 מעלות. מרפדים תחתית של תבנית אפיה עגולה (18 ס"מ) ומשמנים בחמאה. מניחים בצד.
  2. קוצצים את השוקולד הלבן ומניחים בקערה חסינת חום. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי). מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין, מורידים מהאש, מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד לאיחוד. מניחים בצד להתקרר.
  3. בינתיים מפרידים את הביצים. בקערה אחת שמים את החלבונים ובקערה שנייה את החלמונים.
  4. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב. מניחים בצד.
  5. מוסיפים את החלמונים לתערובת הגבינה ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים 1/3 מהקציפה לתערובת הגבינה ומקפלים בעדינות. מקפלים את שאר הקציפה, 1/2 בכל פעם.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית. מעבירים את התבנית לתוך תבנית צלייה גדולה ועמוקה. שופכים מים רותחים לתבנית הצלייה, כך שהמים יגיעו לחצי גובה תבנית העוגה.
  8. אופים במשך 15 דקות, לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל160 מעלות ואופים במשך 15 דקות נוספות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוך התנור הסגור במשך 30 דקות. מוציאים את העוגה מהתבנית ונותנים לעוגה להתקרר עד להגשה.
  9. מפזרים אבקת סוכר מעל העוגה (אופציונלי).
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות