מתכון לרוגלך ביתי הכי טעים בעולם

מתכון לרוגלך ביתי הכי טעים בעולם

25/1/2022
4.5 כוכבים (5 הצבעות)
...
אוהבים רוגלך? קבלו מתכון לרוגלך הכי טעים בעולם וגם קל להכנה. בצק פריך ועשיר, במילוי תמרים, שוקולד או ריבה וכל זה מגולגל לצורת רוגלך יפהפה.
רמת קושי
בינוני
מנות
60
זמן הכנה
2 שעות
זמן עבודה
30 דקות
מטבח
אירופאי
מצרכים
    לבצק:
    • 3/4 כוס (170 גרם) חמאה, מומסת
    • 200 גרם שמנת חמוצה
    • 2 כפות סוכר
    • 1/4 כוס (60 מ"ל) מים
    • 1 ביצה 
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1/4 4-4 כוסות (550-600 גרם) קמח
    • 1/4 כפית מלח
    • 1 כפית אבקת אפייה
     
    למילוי:
    • ממרח תמרים/ממרח שוקולד/ריבה
    • אגוזי מלך, קצוצים
    • אבקת סוכר לקישוט
הוראות הכנה
1. מחממים תנור ל180 מעלות. מרפדים שני תבניות אפייה בנייר אפייה ומניחים בצד.
 
2. הכנת הבצק: בקערה מערבבים חמאה מומסת, שמנת חמוצה, תמצית וניל ומים. מוסיפים ביצה ומערבבים עד לאיחוד.
 
3. מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים את הקמח בהדרגה, יתכן שתזדקקו לכמה כפות פחות או יותר. מערבבים עד שנוצר בצק חלק.
 
4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים. מרדדים כל בצק לעיגול דק.
 
5. מורחים כל עיגול במלית האהובה עליכם (ממרח שוקולד, מחית תמרים, ריבה). מפזרים מעט אגוזים קצוצים.
 
6. בעזרת חותכן פיצה או סכין חדה מחלקים את הבצק ל -12 משולשים. מגלגלים כל משולש, מתחילים בקצה הרחב ומסיימים בקצה הצר.
 
7. מסדרים את הרוגלך המגולגל על תבנית האפייה.
 
8. אופים במשך 25-30 דקות, או עד להזהבה קלה.
 
9. מפזרים אבקת סוכר. מגישים חם או קר.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות