קציצות BBQ קוריאניות

קציצות BBQ קוריאניות

9/4/2023
3.5 כוכבים (3 הצבעות)
...
קציצות ברביקיו בסגנון קוריאני שאתם חייבים לנסות! קציצות בקר ברוטב חמוץ, חריף ומתוק, מוגשות עם אורז לבן. ארוחת ערב מנחמת, טעימה ועשירה בטעמים.
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
קוריאני
מצרכים

    לקציצות:

    • 500 גרם בשר בקר טחון
    • מלח לפי הטעם
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 1/2 כוס פירורי לחם
    • 1 כף משחת גוצ'וג'אנג (משחת צ'ילי קוריאנית)
    • 1 ביצה
    • 1/4 כוס בצל ירוק, פרוס דק
    • ספריי שמן

    לרוטב:

    • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר חום
    • 2 כפות משחת גוצ'וג'אנג (משחת צ'ילי קוריאנית)
    • 1 כף שום כתוש
    • 1 כף ג'ינג'ר מגורד
    • 1/3 כוס (80 מ"ל) רוטב סויה (דל נתרן)
    • 1 כפית שמן שומשום
    • 3/4 כוס (180 מ"ל) מים
    • 2 כפיות קורנפלור + 1 כף מים

    לקישוט:

    • שומשום
    • בצל ירוק
הוראות הכנה
  1. מכינים את הקציצות: מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה בשר בקר טחון, מלח, פלפל, משחת גוצ'וג'אנג, ביצה ופירורי לחם.
  3. יוצרים כדורים ומניחים את הכדורים בתבנית אפייה. אופים במשך 15 דקות.
  4. מכינים את הרוטב: מחממים במחבת 1 כף שמן. מוסיפים ג'ינג'ר מגורד ושום כתוש, מטגנים במשך 1-2 דקות. מוסיפים סוכר חום, משחת גוצ'וג'אנג, רוטב סויה, שמן שומשום, מים ומערבבים היטב. מבשלים על אש בינונית במשך 4-5 דקות.
  5. בינתיים בקערה קטנה מערבבים קורנפלור ומים. יוצקים את התערובת לרוטב, מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמסמיך מעט.
  6. מוסיפים את הקציצות, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 3-4 דקות. מכסים את הקציצות ברוטב.
  7. מכבים את האש, מפזרים מעט שומשום ובצל ירוק קצוץ.
  8. מגישים עם אורז.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות