פסטה ברוטב ברוקולי קרמי

פסטה ברוטב ברוקולי קרמי

3/7/2022
2 כוכבים (2 הצבעות)
...
מתכון לפסטה ברוטב ברוקולי קרמי – פסטה עם רוטב ברוקולי ונגיסי ברוקולי עם גבינת פרמזן ובלי שמנת בכלל. אם אתם חובבי ברוקולי, אתם הולכים לאהוב את המתכון הזה!
רמת קושי
בינוני
מנות
5
זמן הכנה
20 דקות
זמן עבודה
20 דקות
מטבח
איטלקי
מצרכים
    • 3 ראשי ברוקולי  (800 גרם)
    • 2 כפות שמן זית
    • 2 שיני שום, כתושות
    • 1/3 כוס גבינת פרמזן / פקורינו (30 גרם)
    • פלפל שחור לפי הטעם
    • 300 גרם ספגטי או כל פסטה לבחירתכם

הוראות הכנה
  1. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה. כאשר המים רותחים מוסיפים את הברוקולי הקצוץ ומבשלים במשך 3-4 דקות.
  2. מסננים את הברוקולי ומחלקים ל 1/4 ו- 3/4.
  3. לאותו סיר מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  4. בינתיים מכינים את הרוטב: במחבת גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית. מוסיפים שום כתוש ומבשלים במשך 2 דקות. מוסיפים 3/4 מהברוקולי החלוט ומבשלים במשך 2 דקות. מוסיפים 1/2 כוס ממי בישול הפסטה אל הרוטב, מעבדים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.
  5. מוסיפים את נתחי הברוקולי הנותרים, המלח, הפלפל השחור והפסטה המסוננת. מוסיפים 1/4 כוס ממי בישול הפסטה ומערבבים עד לאיחוד.
  6. מוסיפים גבינה מגוררת ומערבבים עד להמסה וקבלת מרקם קרמי. מוסיפים עוד ממי בישול הפסטה במידת הצורך.
  7. מגישים!
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות