פודינג טפיוקה

פודינג טפיוקה

14/7/2022
2 כוכבים (8 הצבעות)
...
מתכון לפודינג טפיוקה – קינוח פרווה טבעוני קל להכנה. פודינט טפיוקה על בסיס חלב קוקוס הוא קינוח קרמי, עשיר ומיוחד שכיף להגישו קר לאכול ארוחה כבדה. מומלץ להגיש את הפודינג עם פירות טריים כמו מנגו.
רמת קושי
קל
מנות
8
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
1 שעה ו15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    לפודינג:

    • 1 כוס מים (240 מ"ל)
    • 1 פחית חלב קוקוס (400 מ"ל)
    • 1/3 כוס סוכר (67 גרם)
    • 1/2 כוס (80 גרם) פניני טפיוקה, קטנות
    • 1 כפית מחית תמצית וניל

    לתוספות:

    • מנגו גדול אחד או כל פרי טרי אחר

הוראות הכנה

  1. בסיר מניחים פניני טפיוקה ומים. מניחים להשריה במשך שעה אחת לפחות.
  2. מוסיפים חלב קוקוס וסוכר. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, מביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים לאש נמוכה, מבשלים 10-15 דקות, עד שהתערובת מסמיכה. מכבים את האש, מוסיפים מחית וניל ומערבבים.
  4. יוצקים את הפודינג לכלי הגשה ומעבירים למקרר למשך 2-3 שעות.
  5. לפני ההגשה חותכים את המנגו לקוביות ומגישים מעל הפודינג.
תגובות (0)
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות