חצילים מטוגנים בפירורי לחם

חצילים מטוגנים בפירורי לחם

8/11/2021
4 כוכבים (7 הצבעות)
...
מתכון קליל וטעים לחצילים מטוגנים בפירורי לחם. מתאים כמנה ראשונה, פתיח, או סתם כנשנוש. מנה טעימה בטירוף!
רמת קושי
קל
מנות
6
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מטבח
עולמי
מצרכים

    • 1 חציל גדול
    • 100 גרם פירורי לחם
    • 50 גרם שומשום
    • 2 ביצים
    • מלח
    • פלפל
    • שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. חותכים את החציל לעיגולים בעובי של כ1 ס"מ. מניחים בקערה ומפזרים מלח מכל הצדדים. מניחים בצד לכ30 דקות.
 
2. אחרי 30 דקות, שוטפים את החצילים היטב ומייבשים אותם בעזרת מגבת.
 
3. בצלחת גדולה מערבבים פירורי לחם ושומשום, בעקרה נוספת טורפים שתי ביצים עם מעט מלח.
 
4. מחממים שמן במחבת גדולה.
 
5. טובלים את החצילים בביצה, אחר כך בפירורי לחם ומעבירים למחבת עם השמן. מטגנים 2-3 דקות מכל צד או עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג לספיגת השמן.
תגובות (2)
  • נ
    נגה
    24/3/2023

    כמה שמן צריך לשים במחבת בבקשה ?

    הגב
  • The Cooking Foodie logo
    The Cooking Foodie
    1/4/2023

    בערך חצי כוס

    הגב
השאר תגובה

האימייל שלך לא יוצג באתר

רישום למגזין

הצטרפו על מנת לקבל מתכונים שווים, טיפים שימושיים, מבצעים והנחות